man Model National Știri

Putin a condus un Mercedes în drum spre podul din Crimeea, restaurat de curând. VIDEO din timpul călătoriei

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Președintele rus, Vladimir Putin, însoțit de vicepremierul Marat Khusnullin, a condus pe podul din Crimeea. Imagini din timpul călătoriei, cu Putin stând la volanul mașinii Mercedes, au fost difuzate de postul de televiziune Rossiya-24, și au fost semnalate de știripesurse și hotnews.

„Conducem pe partea dreaptă. Partea stângă a podului, din câte am înțeles, este în stare de funcționare, dar cu toate acestea trebuie să fie completată. A suferit un pic, trebuie să-l aducem la o stare ideală”, a declarat Putin, inspectând podul.

La rândul său, Khusnullin a precizat că această parte a podului „este în stare de funcționare, am pus-o în ordine, am consolidat-o și am lansat traficul pe ea”. „Dar, dacă o veți instrui, o vom aduce și noi în stare să fie la fel ca partea stângă”, – a adăugat vicepremierul.

VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *