man Model National Știri

O educatoare din Zalău s-a stins subit, la doar 45 de ani. Bianca Eugenia Pop-Ignat a fost director timp de 15 ani la Grădinița Licurici din Zalău

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Bianca Eugenia Pop-Ignat, director la Grădinița „Licurici” din municipiul Zalău timp de aproape 15 ani, a decedat la doar 45 de ani, în urma unei boli nemiloase, informează Monitorul de Sălaj.

Directoarea grădiniței de pe str Simion Bărnuțiu de lângă Centrul Județean de Transfuzie Sanguină, Bianca Eugenia Pop-Ignat (n. 18 iunie 1977) s-a stins din viață vineri, 2 decembrie, la doar 45 de ani, mult prea devreme.

Bianca Eugenia Pop-Ignat a absolvit Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău în anul 1996. A urmat apoi cursurile Facultății de Psihologie și Științe ale Educației Asistență Socială din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca. Și-a finalizat studiile cu un master în managementul educațional la Universitatea din Oradea.

La data de 1 septembie 2008, a devenit directorul Grădiniței cu Program Prelungit „Licurici” din municipiul Zalău.

Un ultim omagiu, o lacrimă, sincere condoleanțe și mângâiere familiei celei care a fost directorul Grădiniței cu Program Prelungit ,,Licuruci” Zalău, prof. POP IGNAT BIANCA EUGENIA, la trecerea ei fulgerătoare, prea devreme, în veșnicie.

Competența, omenia, respectul și bunătatea ei nu le vom uita niciodată.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Personalul INSPECTORATULUI ȘCOLAR JUDEȚEAN SĂLAJ

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *