man Model National Știri

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Șeful diplomației spaniole a fost testat pozitiv cu coronavirus după reuniunea NATO de la București, informează Antena3.

Jose Manuel Albares a anunțat, joi, că are COVID, după ce a participat în ultimele zile la mai multe reuniuni internaționale, inclusiv la evenimentul NATO, unde a dat mâna cu toți reprezentanții statelor.

„Am fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Sunt bine și am simptome ușoare”, a scris  ministrul, pe Twitter.

„Sunt foarte curios ce noi vești vom afla în urmtătoarele zile, legate de pericolul ca o serie de reprezentanți ai statelor să contracteze și ei această boală”, a comentat Sorin Roșca Stănescu.  VIDEO:

Mai mult ca sigur, ministrul de Externe al Spaniei este vaccinat anticovid, întrucât, în februarie, anul acesta, Albares a subliniat angajamentul Spaniei față de obiectivele globale de vaccinare în cadrul unei reuniuni convocate de Statele Unite, pentru combaterea COVID-19, conform Exteriores.gob. El a fost lăudat de „alianța vaccinurilor” – GAVI – pentru contribuția sa extraordinară la vaccinare. TWITTERE:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *