man Model National Știri

Șeful diplomației spaniole, testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce vești vom afla în următoarele zile. Ce reprezentanți au contractat boala

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Șeful diplomației spaniole a fost testat pozitiv cu coronavirus după reuniunea NATO de la București, informează Antena3.

Jose Manuel Albares a anunțat, joi, că are COVID, după ce a participat în ultimele zile la mai multe reuniuni internaționale, inclusiv la evenimentul NATO, unde a dat mâna cu toți reprezentanții statelor.

„Am fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Sunt bine și am simptome ușoare”, a scris  ministrul, pe Twitter.

„Sunt foarte curios ce noi vești vom afla în urmtătoarele zile, legate de pericolul ca o serie de reprezentanți ai statelor să contracteze și ei această boală”, a comentat Sorin Roșca Stănescu.  VIDEO:

Mai mult ca sigur, ministrul de Externe al Spaniei este vaccinat anticovid, întrucât, în februarie, anul acesta, Albares a subliniat angajamentul Spaniei față de obiectivele globale de vaccinare în cadrul unei reuniuni convocate de Statele Unite, pentru combaterea COVID-19, conform Exteriores.gob.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *