man Model National Știri

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa – Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Unde ești Dăncilă, doamnă? Zise Nicolae Ciucă – cel care organizează ședințe de guvern sau de partid, uneori, chiar și duminică în timpul sfintei liturghii: „Nu e de la mine, e de la părintele Cleopatra: să nu mor neîmpărtășit”. Gafa stupidă a fost semnalată de jurnaliștii de la Ziar de Cluj și de Cotidianul de unde o prezentăm și noi ca atare, pentru că orice comentariu în plus este de prisos:

Ne-am procopsit numai cu impostori, agramați și analfabeți în politica de top a României. Măcar au doctorat…

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi seara, într-un interviu difuzat de România TV, că îi este teamă doar de un singur lucru, respectiv să nu moară neîmpărtășit. Din păcate, vrând să pară mai ”împărtășit” decât alții, l-a botezat pe Părintele Cleopa… Cleopatra.

Întrebat dacă s-ar teme de vreun contracandidat, Nicolae Ciucă a răspuns: ”Mi-e teamă de un singur lucru. Nu e de la mine, e de la părintele Cleopatra: să nu mor neîmpărtășit, în rest nu are de ce să ne fie teamă”.

Vorba unui comentator: ”Dar de Imhotep nu vă este frică? Ni, că a fost coleg cu Ion Iliescu și de câte ori mă vede îmi zice: Haginadiadracula”.

După ce admirați captura google de mai sus, unde se vede clar cum s-a indexat prostioara zisă de Însuși El Primul Ministru al lui Iohannis (da, chestia cu Cleopatra), admirați captura de mai jos din G4Media – să vă obișnuiți cu deontologie de lins clanțe (padon, tăpălingeclanțe):

De frică să nu piardă ceea ce susțin că nu primesc, au corectat. Numai că e mai greu cu indexarea google pe scări, conchid colegii noștri de presă.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *