man Model National Știri

Gafă: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Unde ești Dăncilă, doamnă? Zise Nicolae Ciucă: ”Nu e de la mine, e de la părintele Cleopatra: să nu mor neîmpărtășit”. Gafa a fost semnalată de jurnaliștii de la Ziar de Cluj, și de Cotidianul.

Ne-am procopsit numai cu impostori, agramați și analfabeți în politica de top a României. Măcar au doctorat…

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi seara, într-un interviu difuzat de România TV, că îi este teamă doar de un singur lucru, respectiv să nu moară neîmpărtășit. Din păcate, vrând să pară mai ”împărtășit” decât alții, l-a botezat pe Părintele Cleopa… Cleopatra.

Întrebat dacă s-ar teme de vreun contracandidat, Nicolae Ciucă a răspuns: ”Mi-e teamă de un singur lucru. Nu e de la mine, e de la părintele Cleopatra: să nu mor neîmpărtășit, în rest nu are de ce să ne fie teamă”.

Vorba unui comentator: ”Dar de Imhotep nu vă este frică? Ni, că a fost coleg cu Ion Iliescu și de câte ori mă vede îmi zice: Haginadiadracula”.

După ce admirați captura google de mai sus, unde se vede clar cum s-a indexat prostioara zisă de Însuși El Primul Ministru al lui Iohannis (da, chestia cu Cleopatra), admirați captura de mai jos din G4Media – să vă obișnuiți cu deontologie de lins clanțe (padon, tăpălingeclanțe):

De frică să nu piardă ceea ce susțin că nu primesc, au corectat. Numai că e mai greu cu indexarea google pe scări.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *