man Model National Știri

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

O filmare din capitala Austriei, Viena, face furori pe rețelele de socializare. În videoclip apare o persoană îmbrăcată într-un costum uriaș de vaccin care agresează doi bărbați nevaccinați și îi târăște la un centru de vaccinare pentru a fi inoculați, relatează Life Site News.

Clipul bizar face parte din cea mai recentă campanie de vaccinare COVID, finanțată de contribuabili.

Clipul postat pe Instagram arată doi bărbați la o petrecere care vorbesc despre faptul că sunt singurii de la acel eveniment care nu au primit vaccinul COVID și îi numesc pe ceilalți vaccinați „idioți”.

Apoi apare un bărbat îmbrăcat într-un costum de vaccin, le dă jos din mână paharul de vin și floricelele de porumb pe care bărbații le țin în mână și îi apucă de ureche pentru a-i târî la un „centru de vaccinare” pentru a primi serul COVID.

VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *