man Model National Știri

Au leșinat în timpul ceremoniei militare, la parada de 1 Decembrie din Vaslui. Doi militari au avut nevoie de îngrijiri medicale

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Doi militari de la o unitate militară din Bârlad au leșinat în timpul manifestărilor dedicate Zilei Naționale din centrul orașului Vaslui. Militarii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, transmite Adevărul.

Conform sursei citate, ambele incidente au avut loc în timpul serviciului religios ținut de preoți de 1 Decembrie în centrul orașului Vaslui. Un militar care asigura garda la statuia lui Ștefan cel Mare a căzut din picioare și și-a pierdut cunoștința. Bărbatul a fost dus pe brațe la ambulanță de pompieri.

Incidentul nu a fost observat de spectatori pentru că a avut loc în spatele statuii lui Ștefan cel Mare, astfel că parada nu a fost întreruptă. 

După doar câteva minute,  un alt miltar a căzut din picioare și a fost transportat de doi colegi la ambulanță.

FOTO:

ac2
aci
whatsapp-image-2022-12-01-at-10-49-58

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *