man Model National Știri

PRIMII IERARHI AI BOR de pe Lista Tuturor Vacciniștilor din România: ÎPS Nifon, ÎPS Casian și ÎPS Calinic. Cum l-a înfruntat în față pe ÎPS Nifon al Târgoviștei un preot care a refuzat vaccinarea periculoasă Covid. VIDEO – CINSTE LUI!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Peste 250 de comentarii s-au adunat până acum la Lista Tuturor Vacciniștilor din România, inițiată de cititorii ActiveNews, care cuprinde deja un număr important de vectori ai vaccinării cu un ser experimental cauzator de efecte adverse grave asupra sănătății, între care se află inclusiv moartea, mai mult sau mai puțin subită.

Cititorii noștri, bine documentați, ne-au solicitat să introducem pe listă și trei dintre ierarhii B.O.R. care s-au luat după Vasile Bănescu și au devenit agenți ai vaccinării. Sunt primii și, sperăm, și ultimii. Este vorba de următorii:

  • ÎPS Nifon (Mihăiță), Arhiepiscop al Târgoviștei, Mitropolit onorific și Exarh Patriarhal pentru relațiile Patriarhiei Române cu instituțiile creștine internaționale și cu instituțiile europene
  • ÎPS Casian (Costică Crăciun), arhiepiscop al Arhiepiscopiei Dunării de Jos cu sediul la Galați
  • ÎPS Calinic (Argatu) Argeșeanul, Arhiepiscop al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului

Totodată, cititorii noștri ne-au transmis și modul în care și-a apărat integritatea un preot din Târgoviște, Părintele Adrian, în fața superiorului său insuficient informat asupra inutilității și riscurilor vaccinării (VIDEO mai jos). Cinste lui!

Vă așteptăm cu noi nume și link-uri doveditoare privind agenții vaccinării, pentru a-i ajuta în postul Nașterii Domnului să se curețe public de păcate și să-și ceară iertare de la cei pe care i-au ponegrit pe nedrept, acum când s-a dovedit că nici vaccinarea, nici mascarea nu opresc transmiterea virusului sau salvarea bolnavilor de Covid, ba chiar dimpotrivă. O iertare publică este necesară mai ales acum, când Moartea Subită nu bate la ușă ci intră direct și, vorba politrucului Emilian Imbri, vine iarna și pământul va fi înghețat și tare…

„Ați testat vreodată marihuana? Mai credeți în Dumnezeu? Care este esența vieții?” – sunt doar câteva dintre întrebările puse de preotul nevaccinist Înaltpreasfințitului Nifon al Târgoviștei, în dezbaterea online asupra vaccinării, din care redăm următorul fragment edificator mai jos. VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *