man Model National Știri

După manualul de gen, un alt material controversat a fost lansat de curând în România: MANUALUL DE FORMARE – Abordează mai multe domenii problematice definite în strategia UE privind egalitatea de gen 2020-2025

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Un ONG din România, CPE- Centrul Parteneriat pentru Egalitate a lansat astăzi, de „ziua internațională pentru eliminarea violenței asupra femeilor”  un manual adresat fetelor. Acesta se intitulează: „Manual de formare” și face parte din strategia Uniunii Euopene de clarificare a identității și egalității de gen.

„ Proiectul Young Women Leaders abordează mai multe domenii problematice definite în Strategia UE privind egalitatea de gen 2020-2025. Activitățile din cadrul proiectului sunt concepute în special pentru a promova angajamentul civic și pentru a stimula abilitățile deleadership în rândul femeilor tinere din medii socio-economice și culturale diferite, oferind oportunități de dezvoltare a carierei, a competențelor antreprenoriale și de leadership ale femeilor tinere.”

Manual de Formare Young Wom… by simodino

 Conform postării de pe Facebook a paginii lor oficiale, lansarea manualului a avut loc astăzi: 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *