man Model National Știri

OMS: O organizație coruptă și genocidară- Dr Rima Laibow discurs revelator despre AGENDA 2030 și planul sinistru al depopulării prin vaccinarea forțată: Ei procedează la fel ca și regimul nazist din Germania. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Dr. Rima Laibow a fost invitată la o emisiune semnalată de site-ul zeemedia pentru a discuta despre Tratatul OMS privind pandemiile și despre cercetările sale extinse de-a lungul anilor cu privire la această organizație coruptă și genocidară. 

Ea spune că fiecare țară trebuie să ceară să ieșim din OMS înainte ca aceasta să-și îndeplinească planul de depopulare prin vaccinare forțată realizată prin dictatură medicală cu 500 de vaccinuri noi până în 2030. 

  • Puteți citi întregul material în format pdf AICI :https://cdn.who.int/media/docs/default-source/immunization/strategy/ia2030/ia2030_frameworkforactionv04.pdf?sfvrsn=e5374082_1&download=true

„Acest plan a fost făcut de mult timp de către nebunii care cred că pot face asta.”

Ulterior, aceasta a comparat „fenomenul COVID” cu ideologiile nazise, spunând că există similitudini între  regimul dictatorial impus de Hitler și  felul în care politicile globale au încercat să subjuge populația, folosind omul bolnav ca imagine a răului absolut 

„Ei cred că au  dreptul să se impună prin  cea mai brutală dictatură pe care a văzut-o vreodată lumea, folosindu-se, așa cum a făcut fiecare dictatură modernă, de sistemul de sănătate pentru a-și exercita controlul tiranic  asupra populației.”

„Același lucru, aceeași carte de joc ca și regimul nazist din Germania. Motivul pentru care evreii, țiganii, comuniștii și așa mai departe trebuiau exterminați a fost acela că aceștia creau boli. Erau influențe nesănătoase în societatea germană. Erau mâncători inutili, dar și diseminatori de boli.”

Concluzia ei este că s-a încercat în cele din urmă evaluarea docilității oamenilor: 

 

Totul a fost un experiment pentru a vedea cât de ascultători suntem dispuși să fim.

 VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *