man Model National Știri

TUPEU! Monica Macovei îi dă în judecată pe procurori, după accidentul rutier în care a fost implicată. Fostul ministru al Justiției are mari șanse să scape basma curată, întrucât victima accidentului nu a depus plângere penală

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Fostul Ministru al Justiției, Monica Macovei, dă în judecată Parchetul Curții de Apel Constanța și solicită o nouă expertiză a mașinii după accident, relatează Antena3.

Conform sursei citate, Monica Macovei cere să fie audiată și ea, dar și pasagerul pe care îl avea în mașină, în cazul accidentului rutier în care a fost implicată. Cererea se va judeca pe 24 noiembrie.

Întrucât victima accidentului nu a depus încă plângere, Monica Macovei ar putea scăpa basma curată. Așadar, neavând o plângere prealabilă, acțiunea penală nu a început.

Amintim că că pe data de 8 octombrie Monica Macovei se întorcea din localitatea Limanu și, după ce a trecut podul de la Mangalia, aflată la volanul autoturismului propriu, a pierdut controlul direcției de mers, a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin un motociclist care circula regulamentar.

Pe Facebook, Monica Macovei a scris că motociclistul „a intrat din plin în aripa stângă a mașinii” și că ea nu a intrat pe contrasens.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *