man Model National Știri

Oamenii în uniformă din Vrancea în dublu doliu în aceeași zi: Plutonierul Pricope Valeru din cadrul Poliției Municipiului Adjud – Biroul Investigații Criminale a murit la doar 50 de ani. Tot azi și tot în Adjud a murit subit și un subofițer de la Pompieri

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Monitorul de Vrancea a sesizat un comunicat oficial al IPJ Vrancea, în care Inspectoratul a anunțat moartea unuia dintre membrii îndrăgiți ai comunității.

„Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea anunță cu tristețe trecerea în neființă (sic), după o lungă suferință, la vârsta de doar 50 de ani, a fostului nostru coleg, plutonier adjutant șef (r.) PRICOPE VALERU din cadrul Poliției Municipiului Adjud –Biroul Investigații Criminale, care, la data de 23 noiembrie, a trecut la cele veșnice.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care, timp de 28 de ani, și-a îndeplinit cu onoare și dăruire atribuțiile de serviciu, întotdeauna fiind un bun camarad și un exemplu de urmat în ceea ce privește pasiunea pentru munca de polițist.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profundă compasiune pentru pierderea suferită.

Trupul neînsuflețit va fi depus la capela bisericii ”Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Adjud.”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *