man Model National Știri

Vox Populi, Vox Dei: Elon Musk a postat un sondaj pe Twitter pentru a le cere oamenilor să decidă revenirea lui Trump pe platformă. Sondajul este deschis timp de 24 de ore

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Proprietarul Twitter, Elon Musk, a postat vineri seară pe Twitter un sondaj cu privire la oportunitatea restabilirii contului fostului președinte american Donald Trump, potrivit India Today care citează reuters.

„Vox Populi, Vox Dei”, a scris Musk într-un alt tweet, o expresie latină care înseamnă, în linii mari, „vocea poporului este vocea lui Dumnezeu”.

Sondajul este deschis timp de 24 de ore.

Vineri, Musk a declarat că nu a fost luată încă o decizie de a readuce contul lui Trump și că Twitter a restabilit unele conturi controversate care fuseseră interzise sau suspendate, inclusiv site-ul satiric Babylon Bee și comedianta Kathy Griffin.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *