man Model National Știri

Tucker Carlson: Zelenski ne minte intenționat ca să ne bage în război? VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Celebrul analist politic și prezentator american Tucker Carlson, face o serie de afirmații explozive la adresa președintelui Volodimir Zelenski, după ce acesta din urmă ar fi negat implicarea Ucrainei în incidentul din Polonia și chiar ar fi sugerat vehement vinovăția Rusiei, potrivit știripesurse.   

„Lucrul care e relevant pentru noi: Ucraina nu a admis asta niciodată! Zelenski a mințit la televizor. Într-o țară în care libertatea presei a fost interzisă, cum a fost în Ucraina, nu te aștepți ca în restul planetei lumea să te creadă? Nu poți să-i arunci pe toți în închisoare! Deci a ținut să tot spună ceva ce nu era adevărat! Și aici îl citez pe el: ‘Nu am niciun dubiu că nu e racheta noastră. Cred că a fost o rachetă rusească, bazat pe rapoartele noastre militare!’ Asta nu doar că nu e adevărat, deci trebuie să te întrebi: e timpul să ne oprim să-l sprijinim pe tipul ăsta? Să fie riscul prea mare? Ne minte intenționat ca să ne bage în război? Poate n-ar fi trebuit să-l sprijinim de la bun început… Poate e doar un alt corupt est european într-un trenning care vrea să ia cât mai mult din mâna americană”, a spus Tucker Carlson la Fox News. 

 VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *