man Model National Știri

Poliția Română, din nou în doliu: Fostul comisar șef de la IPJ Tulcea, Mihăiță Brânză s-a stins din viață în mod subit la doar 44 de ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Doliu la IPJ Tulcea: Fostul comisar șef,  Mihăiță Brînză s-a stins din viață în mod subit  la doar 44 de ani. A fost găsit în apropierea blocului în care locuia, potrivit tulceanoastră.

„În această dimineață am primit o veste zguduitoare, care anunța o absurditate! Mihăiță Brînză decedase!

Proaspăt pensionat din structurile MAI, comisarul șef în rezervă Mihăiță Brînză se ocupa de turism, și de bărci, pasiunile lui din ultimii ani.

Era căsătorit și avea un băiețel la care ținea ca la ochii din cap.

Din păcate, în această dimineață a fost găsit fără suflare în apropierea blocului în care locuia. Avea doar 44 de ani!

Foștii lui colegi au deschis o anchetă de moarte suspectă și nu exclud nicio ipoteză, dar la acest moment este prematur să se pronunțe cineva.

Trist este ca un om tânăr a murit în floarea vârstei, iar azi am pierdut un prieten, mult prea devreme! Odihnește-te în pace, Mihai! Acum, Dumnezeu va avea grijă de tine…”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *