man Model National Știri

Duminică a arbitrat meciul lui PSG, iar azi a murit în urma unui AVC. Arbitrul francez Johan Hamel s-a stins subit la 42 de ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Arbitrul francez Johan Hamel a murit în mod tragic miercuri, după ce a suferit un accident vascular cerebral în timpul unui antrenament. Hamel a fost arbitru asistent la meciul Paris Saint-Germain – Auxerre, de duminică, informează Daily Mail.

Hamel, în vârstă de 42 de ani, era un veteran cu peste 130 de meciuri în prima ligă franceză și și-a făcut debutul în Liga Campionilor ca al patrulea oficial în urmă cu două săptămâni, la înfrângerea suferită de Celtic în deplasare cu Real Madrid în ultima rundă a fazei grupelor. 

Ultimul său meci a avut loc pe 6 noiembrie, când a supravegheat meciul dintre Lille și Rennes din Ligue 1, înainte de a prelua atribuțiile de al patrulea oficial la întâlnirea dintre PSG și Auxerre de duminică, 13 noiembrie. 

Cu mai mult de 300 de meciuri profesioniste la activ ca arbitru, decesul șocant al lui Hamel vine după ce acesta a suferit un atac cerebral în timp ce făcea exerciții de rutină la antrenament.

Devenit unul dintre arbitrii de elită ai Franței în 2016, el avea mai mult de un deceniu de experiență în acest sport, după ce a devenit profesionist în 2011. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *