man Model National Știri

Covrigul ca covidul: ucigaș. Poliția Târgu Neamț: A murit subit după ce ar fi mâncat un covrig

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Marți, 15 noiembrie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, au fost sesizați, cu privire la faptul că, pe bulevardul Ștefan cel Mare, din Târgu-Neamț, se află o persoană inconștientă, transmite presa locală.

Comunicatul Poliției face toți banii: „Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 56 de ani, din Târgu-Neamț, după ce ar fi mâncat un covrig, ar fi început să manifeste dificultăți în respirație.

Atât cei prezenți la fața locului cât și un echipaj medical au efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire a fost declarat decesul bărbatului.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis Sinsp. Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Se spune că un trecător a inițiat manevrele de resuscitare până la sosirea ambulanței. Manevrele au continuat la UPU Tg. Neamț timp de mai bine de o oră, fără niciun rezultat, mai informează prima sursă citată.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *