man Model National Opinii

Zoe Dantes: Pentru că de marți începe Postul Nașterii Domnului! Dragă Bill, a venit vremea să știi că noi aici, din țara asta a noastră, îți transmitem multă sănătate

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Ne aducem aminte de câți copii ati nenorocit in Africa și pe unde vă mai plimbați voi. In avioanele alea private, care merg cu energie verde. Ne aducem aminte de cum erai tu îngrijorat de reducerea populației, cred că de frică că nu-ți mai ajung casele, mașinile, avioanele, curvele, mâncarea și cum te-ai gândit tu să devii, așa în timp, omul cu seringile! 

Ai făcut atâta de mult bine in lumea asta, încât, noi, nu putem să-ți dorim decât ca binele  făcut nouă, tuturor, să ți se întoarcă!

Ție, prietenilor și slugilor tale! Tuturor! Înzecit! 

Și vezi, tu, dragă Bill, în lumea asta creștin ortodoxă, pe care tu o urăști de moarte, și pe care o vrei distrusă cu orice preț, începe postul Nașterii Domnului. 

Cum care Domn?

Domnul Puterilor, îi zicem noi! Și pentru că noi ne pregătim să celebrăm nașterea Lui, o să facem exact ce ne-a învățat El! 

O să te iertăm noi, ăștia care mai trăim și o să te ierte și cei care au devenit martiri ai neamului. Cei pe care ai avut tu grijă să-i trimiți Sus, prin ordinele pe care le-ai dat tu! Și prietenii tai! 

Știi de ce te iertăm noi toți?

Pentru că judecata și pedepsa ta să vina de la EL! 

Cel pe care tu și amicii tăi nu-L suportați. Vă arde, pentru că e Foc și Lumina! Și voi sunteți doar întuneric! Și moarte! 

Să vă facă El Dreaptă Judecată și noi să vă urăm simplu: Ceea ce ne doriți nouă, sa se întoarcă la voi înmiit! 

Pentru tine, prietenii tăi și familiile voastre, servitorilor voștri din guvernele lumii, eroilor din spitale care au executat ordinele voastre, a celor din presa care v-au slujit, de azi, până la sfârșitul veacurilor! Amin!

P.S.: Știi, dragă Bill, acum 200 de ani se năștea un ortodox. Dostoievski se numea! A scris o carte: „Crimă și pedeapsă.”

El a zis: „Răul suprem are înfățișarea binelui.”

Mare Adevăr!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *