man Model National Știri

Încă un jurnalist a decedat ieri. DISPARIȚIE FULGERĂTOARE: tânărul fotograf sportiv Radu Cristi a murit subit

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Dispariția fulgerătoare a fotografului Radu Cristi, petrecută pe neașteptate vineri, 11.11.2022, a fost o veste teribilă mai ales pentru iubitorii ciclismului, transmite ProSport.

Cunoscutul fotoreporter a fost alături de sportivi la marile competiții, iar Federația Română de Ciclism i-a dedicat o postare emoționantă: „Vrem să credem că acum, Radu se uită la noi de acolo de sus, developând în liniște miile de cadre cu noi în competițiile cicliste, zâmbind și știind că îl vom purta mereu în inimi. Drum lin, prieten drag!”

Cum Radu Cristi nu mai avea rude, prietenii apropiați au sărit în ajutor pe o pagină de donații, iar din aproape 400 de donați s-a strâns suma de circa 40.000 RON, pentru înmormântarea acestuia. 

„Deși nu mai avea alte rude lângă el, credem că are o mulțime de prieteni pe care îi invităm să contribuie pentru a-i oferi o înmormântare așa cum merită”, este mesajul apropiaților.

Profilul de facebook al fotoreporterului – www.facebook.com/bhelzhebuth – este plin de mesaje de compasiune.

Tot ieri a murit și un ziarist buzoian:

Doliu în presa locală buzoiană. Jurnalistul sportiv Mihai Baltag s-a stins la doar 45 de ani. Considera nevaccinații suboameni

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *