man Model National Știri

O serie de grafice compară rata mortalității cumulate în „insulele închisorilor”, cu cea a țărilor mai „relaxate” din perioada pandemiei. Modelul suedez și imunitatea de turmă s-au dovedit eficiente. ANALIZĂ INTERNAȚIONALĂ

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Profesorul Johan Giesecke, care l-a recrutat pentru prima dată pe Tegnell pe vremea când era epidemiolog de stat, a folosit un interviu săptămâna trecută pentru a susține că poporul suedez ar răspunde mai bine la măsuri mai sensibile. El a criticat tipul de închideri impuse în Marea Britanie și Australia și a avertizat că un al doilea val va fi inevitabil odată ce măsurile vor fi atenuate, relatează dailysceptic.

„Guvernul suedez a decis la începutul lunii ianuarie că măsurile pe care ar trebui să le luăm împotriva pandemiei ar trebui să fie bazate pe dovezi. Iar când începi să te uiți în jur la măsurile luate de diferite țări, constați că foarte puține dintre ele au o fărâmă de bază de dovezi”, a spus el.

Giesecke, care a fost primul om de știință șef al Centrului European de Control al Bolilor și care a consiliat guvernul suedez în timpul pandemiei, a declarat pentru site-ul UnHerd că nu există „aproape nicio dovadă științifică” în spatele închiderii granițelor, a închiderii școlilor și a distanțării sociale și a spus că așteaptă cu nerăbdare să analizeze evoluția bolii peste un an.

„Cred că diferența dintre țări va fi destul de mică în cele din urmă”, a spus el. „Nu cred că o poți opri. Se răspândește. Se va rostogoli peste Europa, indiferent de ceea ce faceți.”

Giesecke a avut aproape dreptate. Dar, în cele din urmă, diferența dintre țări nu a fost chiar mică. Suedia s-a descurcat mult, mult mai bine – de zece ori mai bine decât Chile, de fapt, țară cunoscută pentru că a avut cele mai stricte închideri „în ciuda” faptului că a avut și una dintre cele mai „reușite” campanii de vaccinare.

La data de raportare 19 iunie 2022, dintre toate țările analizate de OCDE, Suedia are cel mai mic număr total cumulat de decese în exces.

FOTO: 

Numărătoarea oarecum mai puțin semnificativă a deceselor Covid (la un milion de locuitori) nu are aceeași magnitudine relativă, deoarece diferite țări folosesc metode diferite de înregistrare a ceea ce este și ceea ce nu este un deces Covid, pe lângă faptul, desigur, că este o victorie de Pyrrhus să atenuezi decesele Covid în detrimentul unui exces mai mare de decese non-Covid. Priviți Canada și Israel ca exemple de primă mână în acest sens – un număr remarcabil de decese Covid în raport cu restul lumii, dar care se află în cea mai proastă jumătate a setului de date în ceea ce privește excesul global de mortalitate.

FOTO:

 

Deci, Suedia a învins chiar și vecina Norvegia în final. Și, după cum puteți vedea în graficele de mai jos, Norvegia se îndreaptă în continuare în direcția greșită. La fel și succesele timpurii, Australia și Noua Zeelandă. Numărul lor cumulat de mortalitate excesivă are mai puține cazuri covid decât alte țări, dar acum primesc adaosurile de Covid.

Iată graficele, care prezintă graficul deceselor în exces cumulate vs. decesele Covid.

FOTO:

 

 FOTO:

 

 FOTO:

 

 FOTO:

 

 FOTO:

 

FOTO:

Și iată graficele care reprezintă graficele care reprezintă excesul de decese în raport cu vaccinările. Observați cum excesul de decese se reduce pe măsură ce se face vaccinarea. Doar o coincidență sau criteriul Bradford Hill #10? Pot fi verificate AICI integral. 

 FOTO:

 

 FOTO:

 

 

 FOTO:

 

 FOTO:

 FOTO:

 FOTO:

Analiza aceasta conduce la trei concluzii principale: 

În primul rând, Covid există și este mortal pentru unii. Acest lucru este evident, având în vedere corelațiile foarte puternice și consecvente dintre excesul săptămânal de decese și decesele săptămânale raportate de Covid. Cred că este, de asemenea, important să acceptăm acest fapt, având în vedere că există foarte puțină rezistență acum la afirmația că Covid a fost fabricat într-un biolaborator. Cei responsabili de fabricarea acestuia sunt responsabili pentru milioanele de decese pe care le-a provocat.

În al doilea rând, încercările experimentale de atenuare a răspândirii virusului prin diferite măsuri de „distanțare socială”, inclusiv închiderea școlilor și a întreprinderilor, închiderea persoanelor sănătoase în casele lor, purtarea forțată a măștilor etc., arată foarte puține dovezi de beneficii. Orice dovadă speciică din insulele închisorilor (Australia și Noua Zeelandă) se dovedește în cele din urmă inutilă, așa cum au prezis cei mai buni doi epidemiologi din lume (Giesecke și Tegnell). Efectele negative ale acestor intervenții sunt, de asemenea, evidente în cifrele finale de decese în exces. Cei responsabili de punerea lor în aplicare ar trebui să fie trași la răspundere pentru decesele pe care le-au provocat.

În al treilea rând, singurul lucru care ar fi putut înrăutăți Covidul ar fi fost ca aceiași oameni responsabili de fabricarea acestuia să fie însărcinați cu fabricarea antidotului. Este un pic ca și cum i-am pune pe piromani să se ocupe de politica în materie de incendii după ce au incendiat orașul. Dar asta s-a întâmplat cu Covid. Este extrem de clar că nu există nicio reducere a deceselor cauzate de Covid ca urmare a administrării în masă a „vaccinului” experimental. Mai mult, întrucât ar trebui să ne așteptăm în mod logic la deficite în perioadele de după o mortalitate excesivă, cum a avut loc în cele nouă luni care au precedat experimentul medical, și la o protecție mai mare din cauza imunității colective și a selecției naturale a unor variante mai puțin virulente, este dificil de argumentat împotriva acuzației că experimentul a contribuit cumva la perpetuarea Covidului, mai degrabă decât la dispariția acestuia. Această afirmație este susținută și de faptul că atât Covidul, cât și decesele excesive se diminuează în concordanță cu realizarea finală a societății că nu ar trebui să mai participe la experiment.

Poate că data viitoare ar trebui să fim cu toții un pic mai mult ca Suedia? Știți, ca și cum viața noastră ar depinde de asta? Dar nu și partea cu experimentele medicale grăbite, putem să o lăsăm deoparte.

Doar partea în care îi lăsăm pe oameni să decidă singuri ce acțiuni ar trebui să întreprindă atunci când se confruntă cu viața.

S-ar putea să fiu doar eu, dar nu cred că politicienii proști, companiile farmaceutice lacome și academicienii ale căror cariere depind de finanțarea farmaceutică sunt cei mai buni oameni pentru această sarcină.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *