man Model National Știri

Apel la rugăciune pentru lumina familiei părintelui Nicolae Dima, micuța Ecaterina, care se află acum în comă. „Să ne rugăm neîncetat lui Dumnezeu”. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Familia părintelui Nicolae Dima, de la Biserica „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”, a suferit o tragedie recentă, pentru care părintele Vasile Ioana ne îndeamnă să ridicăm o rugăciune la ceruri, potrivit unei filmări de la Trinitas,  încărcată pe YouTube. 

Micuța lor fetiță, Ecaterina, la doar doisprezece ani a fost diagnosticată subit cu o formațiune tumorală, care i-a produs o durerere imensă de cap și a suferit un stop cardio-respirator în brațele tatălui ei.

Internată acum la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” , micul îngeraș este în comă, susținută de aparate. Potrivit acestuia s-au constatat totuși minuni după ce aceasta a fost împărtășită cu Sfintele Taine și s-au adus moaște ale Sfinților Nectarie și Dimitrie cel Nou la căpătâiul său.

„De atunci copila doarme, și noi toți am intrat în rugăciune. De azi noapte și până acum ne vom ruga fierbinte”. A spus părintele Vasile Ioana, îndemnându-ne să facem și noi același lucru: „Pentru suflețelul ei și pentru puterea familiei.”

VIDEO: 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *