man Model National Știri

Un fleac, ne-au ciuruit! CCR a respins toate cererile de obiecție de neconstituționalitate formulate în cauză referitor la Legile Justiției. Primele reacții după decizia judecătorilor

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Curtea Constituțională a respins, miercuri, ca fiind inadmisibile, sesizările depuse de parlamentarii AUR, și ca ca neîntemeiate sesizările USR și Avocatului Poporului cu privire la cele trei legi ale justiției adoptate de Parlament, scrie Știripesurse. Aceasta în ciuda intensei campanii a societății civile românești, inițiate de avocații Elena Radu, Adrian Toni Neacșu și Marina-Ioana Alexandru

„CCR a  admis legile Predoiu. Adica România și-a pierdut suveranitatea. Constituția rămâne la bunul plac al judecatorilor, daca vor s-o ia în considerație sau nu. România nu mai este un stat, e doar o anexă globalistă. Legile sexo-marxiste, prin care copiii noștri vor fi spălați pe creier de mici, vor fi primele introduse prin tinerii magistrați școliți de Soros”, a comentat Iulian Capsali.

„Un fleac!

Ne-au ciuruit!

PS e cu „va urma”…legile securității”, punctează judecătoarea Mădălina Elena Dârdeci.

„GATA….magistrații Curții Constituționale  au respins toate cererile de obiecție de neconstituționalitate formulate în cauză referitor la Legile Justiției….cu alte cuvinte, RESPECTAREA CONSTITUȚIEI NU MAI ESTE OBLIGATORIE pentru magistrați….De astăzi înainte să știți că ni se poate întâmpla ORICE! SOMN UȘOR dragi compatrioți, SOMN UȘOR, care nu va fi ușor deloc! INCREDIBIL DE HALUCINANT!!!”, a afirmat Av. Marina-Ioana Alexandru.

„Nu noi am pierdut ci Curtea Constituțională s-a desființat. S-a adeverit un blat de care vorbim toți de ceva vreme deși nu am vrut să acceptăm”, a declarat avocatul Toni Neacșu.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *