man Model National Știri

VIDEO ȘOCANT. Momentul în care femeia de 31 de ani din Focșani a ajuns cu mașina în copac după ce a făcut infarct la volan

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

La finalul lunii octombrie, o tânără din Panciu care locuia în Focșani, a murit la volan în timp ce se deplasa pe DN 2 L, între Tișița și Panciu. Nina Daniela era singură în mașină când a părăsit sensul de mers și s-a izbit violent de un copac, după cum a transmis Ediție de Vrancea.

Conform unor persoane aflate la fața locului după accident, nu s-au găsit urme de frânare, iar drumul era drept în zona accidentului.

În aceste condiții, cea mai probabilă variantă este că femeia de 31 de ani a făcut stop cardiac și n-a mai putut controla mașina.

O cameră video plasată într-o mașină aflată pe DN 2 L Tișița – Panciu a surprins momentul în care mașina condusă de Daniela Nina E. părăsește banda de mers și intră într-un copac, relatează sursa citată.

VIDEO:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *