COVID man Model National

Cardiologi de top: „morțile subite pe scară largă la tineri” trebuie atribuie vaccinurilor experimentale anti-COVID „până la proba contrarie” – Video cutremurător

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Un video lansat de Fundația de Cercetare cu privire la Siguranța Vaccinurilor din SUA prezintă o serie de cazuri de decese subite la tineri, însoțite de comentariile unor cardiologi de top.

Atât dr. Peter McCullough, cât și cardiologul britanic dr. Aseem Malhotra apar în video, spunând că, „până la proba contrarie”, trebuie să se considere că vaccinurile experimentale anti-COVID sunt de vină pentru creșterea într-un grad masiv, fără precedent, a numărului de decese subite în exces la tineri.

Malhotra este înregistrat spunând că este „datoria” lui să „informeze” profesioniștii medicali și publicul că aceste „vaccinuri” sunt periculoase. McCullough a făcut declarații similare, spunând: „Acum asistăm la morți subite pe scară masivă și [considerăm ca ele sunt cauzate de] vaccinul anti-COVID-19, până la proba contrarie”.

Videoul, prezentat de LifeSiteNews, este surprinzător și sumbru, având în vedere numărul excesiv de morți subite la tineri sănătoși.

Redăm mai jos comentariul jurnalistului Kennedy Hall de la LifeSiteNews:

La întrebarea dacă este legitim să considerăm că valul de morți subite la tineri are legătură cu vaccinul anti-Covid, răspunsul este „Da.” Iată de ce credem asta.

Fără să luăm măcar în considerare date, cercetări, grafice sau statistici, ne putem folosi pur și simplu rațiunea.

Este de netăgăduit că există o creștere a numărului deceselor la tineri într-un grad fără precedent și că marea majoritate a oamenilor din țările occidentale au fost vaccinați – în unele țări mai mult decât în altele, dar este vorba totuși de o majoritate.

Nu ținem minte să fi văzut în mod constant știri și postări pe rețelele de socializare cu tineri care mureau la o asemenea scară înainte de 2021. Trebuie menționat că am fost profesor de liceu și, atunci când a murit un tânăr, mai ales în timp ce făcea sport, știam despre asta. Și îmi amintesc că se întâmpla rar așa ceva.

Așa că trebuie să ne gândim la ce este diferit în acest moment din istorie față de perioada anterioară, când nu era deloc un lucru obișnuit să pornești televizorul și să auzi că un alt tânăr sportiv a căzut ca secerat pe terenul de joc.

Există o diferență majoră: vaccinurile anti-COVID, desigur.

Unii ar putea răspunde că de fapt COVID-ul a cauzat această creștere. Cu toate acestea, se COVID-ul a fost răspândit cu mult înainte de a exista vaccinurile și mai ales cu mult înainte ca vaccinurile să fie distribuite în rândul tinerilor. Cu toate acestea, tinerii nu au început să moară brusc până când guvernele au ordonat ca fiecare Tom, Dick și Harry să fie vaccinat de două ori pentru a se putea urca într-un avion.

Glutenul este rău, dieta keto este bună, „vaccinurile sunt sigure”

Personal, mi se pare ciudat faptul că mass-media mainstream este atât de reticentă în a recunoaște vreo legătură între decesele oamenilor care scad ca muștele și vaccinurile acestea experimentale.

Trăim într-o epocă în care oameni respectabili, inclusiv medici, asistente, politicieni, sportivi etc., pot mărturisi publicului de ce schimbarea dietei le-a schimbat sănătatea internă, chiar și atunci când există o mulțime de dovezi contradictorii.

Desigur, nu arunc cu pietre în oamenii care evită glutenul sau urmează o dietă keto sau orice altă tendință la modă. Spun doar că, într-o lume în care respectăm pe fiecare în alegerile pe care le face cu privire la sănătatea sa, recunoscând în același timp că unele lucruri funcționează pentru unii, iar pentru alții nu, este ciudat de obtuz să evităm orice recunoaștere a ipotezei că vaccinurile pot ucide.

Vă puteți câștiga existența vânzând uleiuri esențiale și pretinzând că ele vindecă boli (ceea ce cred că pot să facă în unele cazuri), dar dacă spuneți „acest vaccin ARNm, care s-a dovedit că provoacă leziuni ale inimii, ar putea cauza atacuri de cord”, ei vă iau permisul medical și vă fac cu ou și cu oțet în public.

Desigur, vaccinurile ar trebui considerate un pericol pentru sănătate și o cauză probabilă a morților, iar a nega acest fapt înseamnă a o „gimnastică” mentală ridicolă a celor care vor să se agățe de o narațiune ca de un talisman care cred că le aduce noroc.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *