cutremur
Cutremur cutremur in romania cutremur romania cutremure cutremurul haarp seismic

Cutremur la comanda – generatorul de cutremure

Recent am intervievat sursa noastră Intel despre situația climatica din Romania dar și despre activitatea seismică, despre cutremurele din Romania iar răspunsurile pe care le-a oferit sursa noastră ne-au zguduit bine de tot:
„Buna ziua, ne puteți da detalii dacă toate cutremurele se produc pe cale naturală în România? Aveți informații legate de producerea cutremurelor in România?”
„- Stimate doamnă, din toate cutremurele din Romania incepand cu anul 1960 doar 3 cutremure au fost naturale iar celelalte au fost descărcări seismice controlate în favoarea anumitor interese sau a intereselor altor state. Tehnologia de producere a descărcărilor seismice datează încă din anii 1900 și a fost dezvoltată de Nikola Tesla ulterior fiind îmbunătățită de Rusia iar în ultimii ani de Statele Unite care a cumpărat tehnica de la ruși. Și China deține o astfel de tehnologie. Tehnologia este utilizată în principal pentru reducerea riscului seismic major prin descărcări repetate de joasă amplitudine. Aceasta tehnologie presupune combinarea modelării atmosferei cu descărcările de energie în pământ pentru a crea condițiile optime producerii unui cutremur controlat prin modificarea meridianului magnetic. În ultimii ani au fost concepute și dispozitive ce folosesc undele scalare de tip vortex pentru a crea ambele condiții, dispozitive total invizibile stealth, dar în România este utilizată încă o tehnologie clasica mai veche, din acest motiv când este folosita aceasta tehnologie se închid anumite surse publice de informații ce înregistrează câmpul magnetic, parametrii atmosferici, deoarece lasă urme pe care specialistul le poate decoda.”
„Poate această tehnologie produce un cutremur catastrofal?”
„- Sunt cazuri în care s-au produs cutremure de 7 grade la scurt timp după utilizare dar în alte locații chiar în alte țări neputând a se stabili o legătură clară cu utilizarea acestor dispozitive. Se presupune că SUA și China au efectuat un exercițiu comun în Alaska în anii trecuți și au reușit să producă un cutremur major controlat acolo.”
„Cei din regiunile unde se efectuează descărcări seismice sunt afectați? Se pot aștepta la un accident prin care sa se producă o mișcare mai mare?”
„- Nu se știu încă exact efectele secundare ale utilizării acestor dispozitive asupra tuturor tipurilor de falii seismice. S-au înregistrat tulburări în metabolismul organismelor vii, cazurile severe fiind rare iar cele frecvente sunt cele asociate variațiilor bruște ale climei sau a precursorilor seismici. Încă se realizează cercetare și studii în acest domeniu, bineînțeles secrete momentan.”
” Ne puteți spune cine efectuează astfel de descărcări seismice controlate în România?”
„-Guvernele, armata, serviciile secrete împreună cu doua organizații non-guvernamentale. Nu vă pot da detalii mai exacte, dar sunt și informații publice asupra modificării parametrilor atmosferici și seismici.”
„Cei care fac acest lucru sunt din Romania?”
„- Sunt persoane, companii și instituții multinaționale, nu sunt in exclusivitate toți din Romania, dar sunt autorizați aici.”
„Fenomenele ciudate observate pe cer în ultimă perioada sunt rezultatul acestor dispozitive?”
„-Unele da altele nu, sa nu uităm că este un război lângă România și se utilizează metode de geoinginerie climatica iar pe lângă aceasta mai este în desfășurare și programul de reducere a radiației solare și a luminozității, program secret ce utilizează compuși chimici și biochimici in atmosferă.” „Ne puteti zice unde sunt amplasate astfel de dispozitive si cum arata ele?”
Sfârșitul primei părți.
Va urma…

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *