man Model National Știri

Ei știu că vaccinurile pot cauza DECESUL. Și atunci de ce le recomandă COPIILOR?

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Folosind date guvernamentale din SUA și Marea Britanie, Ben Armstrong de la The New American ne explică printr-un video publicat pe rumble, semnalat de Expose News ,  modul în care numărul fără precedent de leziuni provocate de vaccinuri după injecțiile cu Covid, în special efectele adverse care au dus la deces, dovedește că Guvernele și consilierii lor medicali încearcă în mod deliberat să ucidă oameni – acesta este planul lor, susține autorul luării de poziție pe care o reproducem pentru cititorii ActiveNews:

Ei știu că vaccinurile pot cauza DECESUL. Și atunci de ce le recomandă COPIILOR?

Armstrong a explicat că aceștia sunt conștienți de rata de ucidere a „vaccinurilor”, dar aleg să arunce gaz pe foc peste datele privind leziunile provocate de vaccinuri.

Putem doar să presupunem că nu sunt mulțumiți de numărul de adulți pe care acestea i-au ucis, așa că l-au adăugat la programul de vaccinare a copiilor pentru a crește numărul de decese.

„Ei nu pot ascunde numărul de cadavre. Așa că vor pretinde că datele nu există și vor cenzura adevărul în speranța că masele nu se vor trezi niciodată. ” Spune el. „Au o gândire demonică.  Și ce își doresc demonii? Ca oamenii să se ucidă unii pe alții”.  a continuat. 

Autorul a abordat de asemenea subiectul „Bill Gates” pe care îl consideră un „om care a știut să profite de alți oameni, fiind lipsit de conștiință”.
„Voi înțelegeți că Bill Gates este considerat unul dintre cei mai înțelepți oameni din lume? Dar știți cât de stupid este el, de fapt? Distruge lumea prin ceea ce face, iar orice om care are asemenea intenții este imoral. Nu poate fi considerat înțelept. Nu îl putem considera nici măcar un Steve Jobs fiindcă el nu a invesntat nimic, nici măcar Microsoft. Nu a inventat Microsoft, l-a cumpărat.  El a reușit să ajungă atât de departe fiindcă a știut să profite de oameni. Nu are conștiință, așa a reușit să facă acest lucru.”

„Vaccinurile au provocat mii de avorturi, mii de copii au fost uciși în pântecele mamei lor, imaginați-vă câte decese au produs în exterior”.

 

VIDEO 1:

Ginecologul australian Dr. Luke McLindon, care a colectat date din cabinetul său timp de 22 de luni, din septembrie 2020 până în iunie 2022,  a observat, de asemenea, că rata avorturilor spontane s-a dublat după vaccinare.

În plus față de dovezile de mai sus, Dr. James Thorp a observat o creștere bruscă a mortalității fetale și a rezultatelor adverse ale sarcinii după ce a început campania de vaccinare în masă. Cu Dr. Thorp în rol principal, mai jos este un trailer pentru documentarul „Died Suddenly”, care va fi lansat în noiembrie 2022, exclusiv prin intermediul Stew Peters Network. 

Dr. Thorp, în calitate de medic american certificat în obstetrică și ginecologie, precum și în medicină materno-fetală, a practicat obstetrica timp de peste 43 de ani și vede anual 6.000-7.000 de paciente gravide cu risc ridicat.

Acesta amintește că scopul principal al vaccinurilor este „moartea și distrugerea”. „Vaccinurile afectează major sarcina printr-un efect inflamator uriaș ” a spus el. 

VIDEO 2 tradus în română:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *