COVID man Model National

ActiveNews Exclusiv: Mesajul Dr. Ana Maria Mihalcea din SUA pentru români: „Suntem în al Treilea Război Mondial. Numărul victimelor va fi mai mare decât în cele două războaie mondiale la un loc. Luptați pentru libertate!”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Medicul român Dr. Ana Maria Mihalcea din America, cunoscută cititorilor noștri printr-o serie de articole revoluționare, transmite, prin intermediul ActiveNews, un mesaj pentru români:

„Luptați, nu primiți vaccinurile, apărați-vă libertatea! Suntem în al Treilea Război Mondial. Pierderile de vieți omenești vor fi mai multe decât cele din cele două războaie mondiale la un loc.

Trăiți precum oamenii de la țară. Cultivați-vă propria hrană, să aveți apă curată, aveți grijă unii de ceilalți.

Faceți tot posibilul să transmiteți informațiile și altora.

Nu primiți NICIUN vaccin, toate sunt contaminate și concepute pentru a îmbolnăvi oamenii, a-i controla și a-i ucide devreme.

Continuați să distribuiți aceste informații importante!”

Medicul Ana Maria Mihalcea face parte dintr-un grup internațional de cercetători care investighează cu privire la posibilele nanotehnologii din conținutul vaccinurilor Covid-19. Ea este, de asemenea, specialist în medicină internă, cu 20 de ani de experiență.

Dr. Ana Maria Mihalcea ne-a mărturisit că își respectă rădăcinile și se bucură că este publicată în România, de unde părinții ei au fugit în Germania înainte ca ea să se nască.

Într-un dialog pe 31 octombrie 2022, ea vorbește despre aceste nanostructuri pe care mai mulți cercetători le-au descoperit în vaccinuri: „Dezvăluiri: armă biologică creată prin inginerie genetică: Nano-structuri în vaccinurile letale” 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *