man Model National Știri

Un ostaș din garda de onoare a reginei Elisabeta, care stătea de gardă lângă sicriu, a fost găsit mort în cazarma din Londra. Soldatul avea doar 18 ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Un soldat de 18 ani care a mers alături de sicriul Reginei a fost găsit mort în cazarma din Londra, transmite UpDay.

Un adolescent membru al cavaleriei care ar fi mers alături de sicriul reginei în timpul funeraliilor acesteia a fost găsit mort într-o cazarmă a armatei din Londra.

Jack Burnell-Williams, în vârstă de 18 ani, a murit miercuri, după ce a fost găsit fără reacție la cazarma Hyde Park din Knightsbridge, chiar înainte de ora 16.00, a anunțat armata.

„Cu tristețe putem confirma decesul soldatului Jack Burnell-Williams pe 28 septembrie 2022 la cazarma Hyde Park Barracks”, a declarat un purtător de cuvânt al armatei.

„Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii soldatului în aceste momente dificile și cerem ca intimitatea lor să fie respectată”.

Poliția metropolitană a declarat că decesul a fost transmis medicului legist.

Soldatul a mers cu sicriul reginei de la Westminster Abbey la Wellington Arch în timpul funeraliilor de stat ale acesteia luna trecută, potrivit rapoartelor.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *