man Model National Știri

Producătoarea televiziunii CBS Heather Gray „a murit pe neașteptate” la 50 de ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Producătorul executiv al emisiunii The Talk, jurnalista CBS Heather Gray, a murit la vârsta de 50 de ani după ce „s-a luptat cu curaj cu o boală neiertătoare”, cel mai probabil cancer, potrivit presei anglo-saxone.

CBS a împărtășit duminică vestea sfâșietoare într-o scrisoare comună către angajați, deși cauza morții lui Gray nu a fost anunțată oficial, transmite Daily Mail.

În scrisoare se spune că îndrăgita producătoare executivă „trăia și prospera în timp ce se lupta cu curaj cu o boală neiertătoare”.

Un omagiu adus lui Gray a fost, de asemenea, împărtășit pe pagina de Instagram a The Talk duminica aceasta, după „moartea ei neașteptată”.

Gray, care s-a alăturat echipei serialului The Talk de la CBS în 2010, în timpul primului sezon, a fost lăudată pentru că a fost „inima și sufletul” emisiunii timp de mai bine de un deceniu

„În numele tuturor celor de la CBS, dorim să vă transmitem profundele noastre condoleanțe pentru dureroasa pierdere a iubitei noastre Heather”, se arată în declarația CBS, potrivit Entertainment Tonight.

„Ea a fost o sursă de inspirație pentru noi toți, trăind și prosperând în timp ce se lupta cu curaj cu o boală neiertătoare. Ea ne-a arătat cum arată adevăratul curaj”.

Vedeți și VACCINUL și CANCERUL. Dr. Joseph Mercola și Dr. Ryan Cole despre EFECTELE INJECTARII COVID și CANCERELE GALOPANTE: Pe măsură ce oamenii încep să se trezească, varianta oficială începe să se prabușească. Sinteza VIDEO

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.