man Model National Știri

Dr. Dorin Titus Mureșan a murit subit la muncă, chiar în Unitatea de terapie intensivă unde lucra, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a anunțat azi moartea subită a medicului Dorin Titus Mureșan: „Am pierdut un profesionist desăvârșit, iar foștii colegi nu mai au alături un om de excepție.”

„Medic cu dublă specializare, medicină generală și ATI, Dr. Dorin Mureșan și-a desfășurat activitatea ca medic urgentist și de terapie intensivă, activând până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2.

Timp de 10 ani, între 2002 și 2012 a fost medicul cordonator al Unității de Primiri Urgențe. A efectuat mai multe stagii de pregătire și schimburi de experiență la spitale din străinătate.

Personalul spitalului este alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, a transmis public Spitalul din Cluj.

Sursa citată nu oferă și cauza decesului.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.