man Model National Știri

ESTE UN DEZASTRU! Elon Musk dă de pământ cu noul consiliu de „dezinformare” al lui Biden, un veritabil Minister al Adevărului orwellian, creat pentru a impune cenzura extremei stângi

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

„Este o idee dezastruoasă”, a scris Musk pe Twitter vineri, ca răspuns la o postare a lui Tom Fitton de la Judicial Watch.

Fitton a scris că „Ministerul Adevărului” a fost în „trend” pe Twitter după ce „administrația Biden a numit un stângist radical pentru a conduce un consiliu de cenzură în cadrul Departamentului de Securitate Internă”.

Fitton a precizat că acest lucru s-a întâmplat la doar „câteva zile după ce” Musk și-a anunțat intenția de a cumpăra Twitter.

  

Noul director al consiliului Departamentului pentru Securitate Internă, Nina Jankowicz, a numit anterior poveștile despre laptopul lui Hunter Biden drept un „produs de campanie” al echipei președintelui Donald Trump.

„Ar trebui să îl privim ca pe un produs de campanie al lui Trump”, a declarat Jankowicz într-un articol al Associated Press în octombrie 2020. AP a citat autoritatea lui Jankowicz în calitate de cercetător la „Centrul nepartizan Wilson”, dar nu a menționat activitatea sa anterioară ca bursieră a „Fulbright-Clinton Public Policy”.

Jankowicz a fost prolifică pe Twitter și TikTok, furnizând mult material criticilor din tabăra conservatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.