man Model National Știri

Nicole Schwab, fiica artizanului Marii Resetări, avertiza în 2020 că „vor urma șocuri”. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Nicole Schwab, fiica lui Klaus Schwab, dar și director fondator al Forumului tinerilor lideri globali, co-fondator al EDGE Certified Foundation, co-președinte al departamentului Nature-Based Solutions și membră a Comitetului Executiv al Forumului Economic Mondial, fiind prezentă, în iunie 2020, la o masă rotundă a organizației InTent, a vorbit despre Marea Resetare și despre o „nouă umanitate”, pe care a numit-o „generația restaurării”, și a avertizat că „vor urma șocuri”, amintește publicația The Exposé.

„Revin la această schimbare de mentalitate a generației restaurării. Ne putem vedea pe noi înșine ca oameni – adică, ați vorbit despre o nouă umanitate… Ne putem, oare, vedea ca pe o generație a restaurării?”

„Sunt încrezătoare că este posibil, dar cred că va fi nevoie de multă voință, atât politică, cât și din partea actorilor mediului de afaceri, de a renunța la modul obișnuit de a face afaceri… Și este vorba despre risc, despre risc și despre reziliență, pentru că șocurile care vor veni vor fi și mai dure dacă nu acționăm acum.” VIDEO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.