man Model National Opinii

Zoe Dantes: Slogan de campanie după doi ani: Nu uitați să distrugeți Romania în fiecare zi!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Din 16 martie 2020, în Romania a murit libertatea și democrația. Sub pretextul unei „pandemii”, nedeclarate, că sa fim bine înțeleși, Romania a îmbrăcat forțat haina nazista.

Terorismul de stat, îl vedem în fiecare zi, la orice ora doar ieșind pe strada. Organele instituțiilor de forță, servesc și apără interesele unor psihopați ajunși la putere printr-o fraudă generalizata și mai ales în urma unei „combinații in care au murit oameni”, pentru ca un om, Iohannis, să aibă guvernul lui, parlamentul lui, armata lui, miliția lui, securitatea lui, în general partidul lui. Unic! Totul sa fie „al lui”! Asemenea dorințe care frizează psihopatia costa. Acest individ lipsit de orice empatie, cultura politica, inteligența emoțională și mai ales de neuronul acela care-i poate „livra” analiza unei realități concrete în care se îmbracă o țară. Toate aceste „dorințe aprigi de putere” au avut niște costuri. El a fost pregătit să plătească acest preț, Germaniei, doar pentru a fi susținut într-un scaun mult prea înalt chiar și pentru el. Și nu numai Germaniei (sparanghel, păduri, terenuri etc.), Cât și prețul unei „șepci” către Înalta Poarta.

Vedem toți care a fost prețul. Că să rămână la putere, a adus asupra României terorismul politic, după care, așa cum se vede, el fiind un om „născut obosit”, a lăsat „pas cu pas” să se instaureze nazismul într-un stat așa-zis de drept, pentru „marele lui proiect” Romania Reeducată și mai ales sloganul: Distrugem Romania în fiecare zi!

Nazismul în Romania, nu are aceeași ideologie ca în Germania anilor ’40, când se „presupunea” că ei, naziștii, „luptau împotriva multinaționalelor” și politicilor lor. Nu! Nazismul instaurat în România are alte căi de exprimare. Și anume, puterea este preluată fix de acele multinaționale, care duc o „politica de distrugere” a tot ce înseamnă tradiție, identitate de neam, cutuma, tradiție religioasa etc..
Din anii ’40, multinaționalele au devenit cu adevărat Carteluri, nu în sensul cartelurilor din Mexic, ci doar in sensul de ordonare a politicilor interne și externe a statului pe care-l „ocupa economic”.

Atentatul la siguranța națională a României, atentatul la viața unei națiuni, sub „pretextul că acești naziști vor binele cuiva” este cea mai mare trădare de stat care a exista în istoria Romaniei moderne.

Principiul pe care s-a bazat Iohannis, în instaurarea nazismului a fost „Principiul Conducătorului”, care este un „principiu cheie din ideologia fascistă”. Întâlnim în persoana lui Arafat, acest principiu de sine stătător, Comandantul Acțiunii!

El este cel care a preluat puterea decizională în statul român, decimând, prin Ordinele date și semnate de el (neconstituționale), cu ale lui Protocoale ale Morții, orice persoana care a avut nevoie de asistență medicală. Acest individ, a tăiat „dreptul la asistență medicală” drept înscris într-o Constituție cu care Iohannis și limbricii ajunși la putere și-au șters partea dorsala. Acest Comandant, s-a folosit de „Eugenie”, nu pentru a „purifica rasa stăpână” ci pentru a decima persoanele cu afecțiuni cronice, vârstnici și pe toți cei ce aveau nevoie de asistență medicală de urgență. Ca să aflați acum de fapt, că omul nu avea nici măcar numire! Nu de ce a făcut e întrebarea. Răspunsul ar fi interesant la întrebarea: cine l-ar ținut acolo și în ce condiții!

Ideea de a pune în practică acest principiu al „Eugeniei” a fost marcată de închiderea tuturor spitalelor, de a arunca bolnavii din spitale, la orice oră din zi și noapte, fără a fi tras la răspundere de nimeni. Comandantul Acțiunii, și „autoritățile oficiale”, în speță PNL, PSD, USRPlus, UDMR, formate din niște „oameni de paie” ce răspund doar la comenzile șantajelor sau politice, au aruncat Romania sub ocupație Nazista și Terorism politic de Stat, în timp de pace. Din anul de grație 2020.

Frica, manipularea, propaganda și propagandiștii sistemului nazist, revarsă prin instrumentele terorismului de stat, în fiecare ora din zi și noapte minciuni pe care nimeni nu le poate verifica. Ei toți „specialiștii naziști”, au ieșit și v-au spus continuu cât de gravă este situația, cât de multe „înmormântări în saci negri” vor fi, aruncând astfel asupra oamenilor, umbra morții!

Ca să se ajungă la aceste efecte, nu exista „oameni politici” nevinovați. Ei toți știu adevarul, ei toți se înfrupta din cea mai mare delapidare a banilor publici de a avut loc vreodată în România.

Ca un om, sau un popor să înțeleagă ce are de făcut, este important ca acel individ sau popor să înțeleagă „în ce timp este”! Fără o raportare nuda la realitate, niciodată nu se poate găsi soluția.
Romania este sub ocupație nazista și terorism de stat, deși nimeni nu o spune. Nu avem nevoie de cuvinte!
Faptele sunt definitorii și realitatea este cruntă.

Acești indivizi perverși vă arată prin vorbe și fapte în fiecare zi timpul în care sunteți. Sunteți într-un război, declarat împotriva voastră de cei pe care i-ați „cocoțat” la putere. Doi ani de restricții drăcești și mai nou, se erijează în salvatorii altui stat, oferind gratuități așa zișilor refugiați, gratuități, pe care cetățenii români nu le-au avut niciodată! Din banii voștri!

Așa cum voi i-ați cocoțat la putere, tot voi puteți să le trageți scaunele de sub posterioarele infecte!
E o chestiune de alegere și înțelepciune! Atât! Doar să știți „în ce timp sunteți”! Până acum ați primit „doar pietre”. Acum e rândul poporului român să întoarcă „pietrele” exact celor din mana cui au venit!
E singura noastră șansă! Restul e doar propagandă, batjocoră și mai ales, „Nu uitați să distrugeți Romania în fiecare zi”!
Ca viitor slogan al Cartelului Politic al partidului pe persoană fizică, Werner!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.