Life Lifestyle National Natural Technology Ucraina

Joe, Volodea, Xi și Noua Ordine Mondială!

With US distracted by Ukraine, China plots its own invasion

With US distracted by Ukraine, China plots its own invasion

Pentru că Joe vrea o nouă ordine mondială pe care să o conducă el, Volodea și cu Xi a declarat că vor și ei o nouă ordine mondială, pe care să o conducă.

Planul ruso-chinez de război (cunoscut de americani) a fost clar după ce s-a văzut că invazia rusă în Ucraina s-a amânat până după jocurile olimpice de iarnă de la Beijing.

Recunosc că, personal, nu mi-am imaginat că un asemenea plan este posibil din punct de vedere moral și geopolitic. Dar eu nu sunt serviciu secret – și nici voi. Alții trebuie blamați că au știut de plan și nu l-au neutralizat.

În orice caz, gândiți-vă la asta: anul trecut era aproape clar că originea virusului nu este naturală. După toate probabilitățile acceptate ca adevărate în uest, în rețelele de socializare și în mass-media main stream, virusul a scăpat din laboratorul din Wuhan.

De ce s-a oprit ancheta (care, dacă ar fi fost dusă la bun sfârșit, ar fi aruncat China în evul mediu, împiedicând-o să îl ajute pe Volodea în planul lui de a impune o nouă ordine mondială)? Pentru că ancheta ar fi dus la Fauci, la Gates, la Tedros, la toți criminalii care au planificat plandemia.

Pentru că au fost mai multe și mai constrângătoare motivații ale războiului decât rațiuni ale păcii. Una dintre aceste motivații malefice a fost acoperirea vinovățiilor pentru plandemie – acum Macron, von der Leyen, Draghi, Johnson, Trudeau etc. par îngeri și pot fi votați din nou, întru fala lui Schwab.

Gheorghe Piperea

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.