man Model National Știri

Senator australian: Influența tot mai mare a Forumului Economic Mondial asupra guvernelor este alarmantă

Antic a atras atenția în special asupra afirmațiilor făcute în 2017 de fondatorul FEM, Klaus Schwab: „Ceea ce ne face să fim foarte mândri acum este generația tânără, ca, de exemplu, premierul (Justin) Trudeau… Noi infiltrăm cabinetele. Ieri, am fost la o recepție pentru prim-ministrul Trudeau și știu că jumătate din cabinetul său – sau chiar mai mult de jumătate din cabinetul său – este format, de fapt, din tineri lideri globali ai Forumului Economic Mondial.”

„Este cazul Argentinei, este cazul Franței – cu președintele de acum, care este un tânăr lider global”, a continuat Schwab.

Afirmația lui Schwab despre faptul că diverși șefi de guverne din lume sunt lideri formați de Forumul Economic Mondial l-a revoltat pe Antic, care a spus că organizația este „impregnată de autoritarism și ideologie marxistă”.

„La o privire mai atentă, se observă că Forumul Economic Mondial este o organizație anticapitalistă, anti-piață liberă, care urmărește să submineze valorile și practicile politice occidentale, și care este foarte bine structurată și foarte puternic finanțată”, a spus Antic.

„Mesajul lor este conceput în așa fel încât să pară inofensiv, când, de fapt, ideologia care stă la baza lui este revoluționară și distructivă. Ei formează în ideologia lor persoane cu aspirații de lideri și îi ajută să își facă relații în diferite domenii, începând cu politica, mediul de afaceri și cel artistic.”

Antic a mai subliniat că FEM a pledat constant în favoarea celor mai aspre măsuri COVID, incluzând pașapoartele de vaccinare și obligativitatea vaccinării.

„Nu trebuie să fii un filozof politic pentru a-ți da seama că, dacă nu deții nimic, statul deține totul”, a declarat Antic.

„Există un cuvânt pentru asta: comunism”. Forumul Economic Mondial și afiliații săi promovează cu nerușinare desființarea proprietății private.”

În 2021, Antic a fost unul dintre numeroșii senatori australieni care au votat pentru adoptarea unei legi care să interzică discriminarea bazată pe criterii de vaccinare COVID.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.