man Model National Știri

Traian Băsescu ar fi suferit un AVC. Familia l-a internat de urgență într-un spital din Paris

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Fostul președinte Traian Băsescu ar fi fost internat de urgență vineri dimineață în spital, la Paris, unde a fost dus cu un avion privat, în urma unui accident vascular cerebral (AVC), conform unor surse de încredere apropiate familiei, scrie jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob pentru InPolitics.ro
Foarte probabil, Băsescu ar fi suferit AVC-ul pe fondul stresului provocat de sentința de joi, când s-a stabilit definitiv că a colaborat cu fosta Securitate ca poliție politică, urmând să-i fie retrase privilegiile de fost președinte; într-o primă fază, el și-ar fi pierdut brusc auzul, ceea ce a alertat familia. Întrucît au apărut complicații la plămîni, medicii români au decis transferarea lui urgentă în străinătate. Conform altor surse, săptămînile trecute, Băsescu ar mai fi fost internat în spital pentru cîteva zile. 

Traian Băsescu era și un adept al vaccinării obligatorii cu serurile experimentale Covid, însă nu putem spune cu certitudine dacă și în privat a practicat ceea ce îi îndemna pe alții în public.

Vom reveni cu amănunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.