DUMINICA IERTARII important Începutul Postului Mare Life Lifestyle National Natural Postul Mare Postul Sfintelor Paști Technology

Început de Postul Mare. Să ne iertăm unii pe alții pentru a călători ușori spre lumina Învierii Domnului Hristos

Să începem postul cu inima ușoară, iertând pe aproapele și pe vrăjmașul nostru, aducându-ne aminte doar cu pace de necazurile ce ne-au fost pricinuite, căci dacă Domnul i-a iertat pe ei, cine suntem noi să nu iertam? Mai cu seamă că dacă vrem să fim iertați, trebuie la rândul nostru să iertăm. Însă pentru ce am greșit altora să ne mustram neîncetat și să încercăm a îndrepta greșeala noastră prin ajutorul nostru față de cel pe care l-am mâhnit.

Rugam cititorii acestui portal să ne ierte pentru ce le-am greșit, să se ierte și între ei, să fie înțelegători unii cu alții și măcar în perioada Postului să lase deoparte polemicile și judecarea aproapelui.

Vă dorim post binecuvântat, cu roade duhovnicești care să ne întărească pentru vremurile în care trăim. Să spunem o rugăciune și pentru pace lumii. Să ne întâlnim bucuroși și luminoși în Ziua Învierii Domnului, ca într-un cuget să strigăm: HRISTOS A ÎNVIAT!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *