finance Politică Politics Societate Ucraina

LOGODNICUL ELENEI UDREA SPRIJINA REFUGIATII UCRAINENI – Transilvania Smart City, proiect imobiliar dezvoltat inclusiv de logodnicul Elenei Udrea, doneaza alimente si produse de prima necesitate refugiatilor de razboi: „Vom pune la dispozitia Primariei Cluj-Napoca o suprafata bransata la utilitati pentru amplasarea unei tabere de refugiati”

Romanii stiu sa fie solidari cu vecinii lor ucraineni, greu loviti de razboi. Duminica, 27 februarie 2022, un anunt in acest sens a fost facut de catre dezvoltatorii imobiliari din spatele proiectului Transilvania Smart City (TSC), in care este implicat inclusiv Adrian Alexandrov, logodnicul fostului ministru al Turismului Elena Udrea.

Mai exact, pe pagina de Facebook a proiectului a fost postat un anunt potrivit caruia oamenii de afaceri vor trimite la Vama Sighet un tir incarcat cu alimente si produse de prima necesitate si – in plus – vor pune la dispozitia Primariei Cluj-Napoca o suprafata de teren bransata la utilitati, pentru amenajarea unei tabere pentru refugiatii de razboi din Ucraina.

Transilvania Smart City este alaturi de ucrainenii care au fost goniti din casele lor de un razboi nedrept si absurd!

Vom trimite un tir plin de alimente si produse de prima necesitate catre punctul de trecere a frontierei de la Sighetu Marmatiei. Acolo, zi si noapte, intra in tara oameni nevinovati (copii, femei si batrani) care fug din calea razboiului declansat de Federatia Rusa.

De asemenea, pentru ca sunt probleme logistice la nivelul administratiilor publice locale, am hotarat sa punem la dispozitia Primariei Cluj – Napoca o suprafata de teren (bransata la utilitati) pentru a fi folosita, pentru amplasarea unei tabere de refugiati care sa poata gazdui pana la 10.000 de persoane.

Speram ca autoritatile vor da curs propunerii noastre.

Pe langa toate acestea suntem dispusi sa oferim si mese calde ucrainenilor care ar urma sa stea aici pana la momentul in care vor avea o alta alternativa pentru un trai sigur.

Imaginile care vin din Ucraina sunt absolut cutremuratoare, in Europa secolului XXI, o asemenea conflagratie, pornita fara urma de ratiune si de respect fata de viata umana, nu ar trebui sa fie posibila. Acum, se vede civilizatia si umanitatea din fiecare dintre noi.

#OameniInainteDeToate

#StandWithUkraine

#peace”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *