man Model National Știri

Dr. Damian Baciu avertizează: Refuzați cu orice preț injectarea copiilor! Nu, nu este un vaccin, este o otravă în curs de experimentare pe copiii voștri

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Doctorul pediatru specializat în vaccinologie Damian Baciu trage un semnal de alarmă privind vaccinarea copiilor, preconizată a începe în România pe 26 ianuarie pentru grupa de vârstă 5-11 ani. El susține că aceste seruri experimentale pot afecta grav sănătatea copiilor, primejduindu-le chiar și viața, de aceea părinții ar trebui să le refuze.

„Dragi părinți,

Refuzați cu orice preț injectarea copiilor! Sunteți ultimul lor zid de apărare în fața acestei insistențe înverșunate de a injecta un produs care le poate afecta grav sănătatea, care le poate pune în primejdie viața! 

Sunteți mințiți cu nerușinare că este un vaccin. Nu, nu este un vaccin, este o otravă în curs de experimentare pe copiii voștri cel puțin doi ani de-aci încolo.

Copiii nu sunt afectați de boală și nu trebuie otrăviți. Sigur vă doriți copii sănătoși. Sigur vă doriți nepoți sănătoși. Refuzați categoric injectarea lor!

Sunt medic pediatru cu specializare în vaccinologie și afirmațiile sunt responsabile.

Doamne, ajută!”, a transmis luni doctorul Damian Baciu. VIDEO: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.