man Model National Știri

Deces subit al unei doctorițe din Thailanda, la 10 zile după vaccinul de rapel

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Un medic sănătos de 25 de ani din Thailanda a murit la o lună după ce a primit vaccinul de rapel de la Pfizer. Kansuda Wichaisuek, cunoscută de prieteni și familie ca „Dr. Po”, și-a făcut vaccinul de rapel pe 7 decembrie și s-a îmbolnăvit grav zece zile mai târziu, potrivit The Covid World.

Dr. Po, un medic îndrăgit în vârstă de 25 de ani din orașul thailandez Ratchaburi, și-a făcut injecția de rapel pe 7 decembrie și nu a suferit niciun simptom imediat. Cu toate acestea, zece zile mai târziu, pe 17 decembrie, Po a început să aibă efecte secundare, inclusiv temperatură ridicată și febră.

Ea a făcut un test COVID, care a ieșit negativ, și i s-a recoltat și sânge, care nu a arătat nicio problemă.

Temperatura corpului, care a ajuns până la 40 de grade, a persistat și a fost spitalizată pe 23 decembrie.

Simptomele lui Po s-au ameliorat după cinci zile și a început reabilitarea la spitalul din Ratchburi, dar împotriva așteptărilor medicilor, starea doctoriței s-a înrăutățit

Două zile mai târziu, pe 6 ianuarie, ea a suferit un stop cardiac subit și a fost resuscitată de mai multe ori. Cu toate acestea, ea a intrat în moarte cerebrală după o perioadă în care a fost inconștientă și a decedat pe 7 ianuarie.

Suraphon, tatăl doctorului Po, a fost devastat după moartea ei și a declarat: „Am fost devastat:

„Fiica mea primise vaccinul de rapel, dar medicii încearcă să nu menționeze nicio legătură cu vaccinarea. Ea nu a fost niciodată bolnavă înainte de vaccin, dar după vaccinare, a fost mereu bolnavă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *