Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Știri Technology

Începe vaccinarea copiilor în 26 ianuarie. Avertismentul specialiștilor către părinți: „Gândiți-vă de două ori… este ireversibil”

Copiii cu vârste între 5 şi 11 ani vor putea fi imunizaţi anti-Covid începând cu data de 26 ianuarie, anunță Comitetul naţional pentru coordonarea activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV).

CNCAV a informat joi despre modalităţile de administrare a vaccinului Comirnaty-Pfizer/ BioNTech împotriva COVID-19, pentru grupa de vârstă 5 – 11 ani, începând cu data de 26 ianuarie.

“Astăzi, cu sprijinul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, platforma de programare permite programarea copiilor cu vârste între 5 şi 11 ani, pentru data de 26 ianuarie. Programarea se va efectua doar în centrele de vaccinare regăsite în platformă cu denumirea P_Ped, prin intermediul conturilor părinţilor sau ale reprezentanţilor legali. La acest moment, în platforma de programare sunt configurate 219 cabinete de vaccinare pediatrice la nivel naţional. Vaccinarea se poate realiza şi fără programare, prin prezentare directă în cabinetele centrelor de vaccinare dedicate copiilor sau în cabinetele medicilor de familie care au solicitat doze pediatrice, pe tot parcursul programului de lucru. De asemenea, Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor este optimizat şi permite procesarea datelor pentru această categorie eligibilă la vaccinare”, a precizat CNCAV, într-un comunicat transmis joi.

CNCAV a făcut mai multe precizări cu privire la modul în care se va realiza vaccinarea pentru această categorie de vârstă.

  • sunt obligatorii acordarea consimţământului informat de către părinţi sau de către reprezentantul legal al minorului şi efectuarea triajului medical prin completarea chestionarului de triaj dedicat copiilor; modelele sunt disponibile şi pe platforma naţională de vaccinare;
  • schema de vaccinare a copiilor cu vaccinul Comirnaty este de 10 micrograme/doză, la interval de 21 de zile; administrarea fiecărei doze se efectuează intramuscular, similar celorlalte grupe de vârstă eligibile;
  • dacă se iniţiază vaccinarea la copiii care împlinesc 12 ani între administrarea celor două doze, aceştia continuă schema de vaccinare cu doza pediatrică de 10 micrograme.

Avertismentul specialiștilor

Dr. Robert Malone, un virolog şi imunolog care a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea tehnologiei ARNm, a emis un avertisment puternic celor care doresc să-şi vaccineze copiii împotriva COVID-19.

„Gândiţi-vă de două ori înainte de a vă vaccina copiii. Pentru că, dacă se întâmplă ceva rău, nu poţi să te întorci şi să spui „Ok, dăm procesul înapoi”, a declarat Malone pentru programul „American Thought Leaders”, al canalului EpochTV, într-un interviu a cărui primă parte a fost transmisă duminică.

Malone a mai spus: „Este clar că părinţii ar trebui să se gândească de două ori la vaccinarea copiilor lor”, adăugând că pot apărea efecte adverse grave şi pot fi „atât de grave încât să necesite spitalizare”.

Malone a remarcat că, în ceea ce priveşte miocardita sau inflamaţia muşchiului inimii, „există şanse mari ca, dacă copilul se vaccinează, să nu fie afectat vizibil, să nu prezinte simptome clinice — [dar] să aibă leziuni subclinice”.

„Dar întrebarea este, vrei să te joci de-a statistica pe copilul tău? Pentru că dacă tragi lozul necâştigător şi corpul copilului dvs. este deteriorat, majoritatea acestor lucruri, dacă nu toate, sunt ireversibile. Nu există nicio modalitate de a le repara”, a spus el. „Primesc aceste e-mailuri tot timpul: „Doctore, ce putem face? S-a întâmplat asta sau cealaltă”.

El a indicat informaţiile adunate pe site-ul său, care includ o listă de studii evaluate de colegi referitoare la efectele adverse ale vaccinului COVID-19 la copii, principală fiind miocardita. Site-ul web include, de asemenea, o colecţie de rapoarte de efecte adverse, precum şi rapoarte ale unor decese ale comunităţii pediatrice, transmise la Sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS).

„Sunt acolo link-uri către baza de date VAERS şi, dacă mergeţi pe ele, puteţi vedea raportul VAERS real, care a fost depus de un medic, care descrie ce s-a întâmplat”, a spus Malone. „Puteţi lua propria decizie – pentru a stabili dacă problemele respective sunt legate sau nu de vaccin. Toate aceste date sunt acolo.”

Avertismentul lui Malone survine după ce a emis o declaraţiepregătită la mijlocul lui decembrie 2021, adresată părinţilor, în care spunea că, în ceea ce priveşte vaccinurile COVID-19 pe bază de ARNm, „va fi injectată o genă virală în celulele copiilor”, care „obligă organismul copilului să producă proteine spike – ce sunt toxice.”

„Aceste proteine ​​cauzează adesea leziuni permanente în organele vitale ale copiilor, inclusiv creier şi sistemul nervos, inimă şi vasele de sânge, inclusiv cheaguri de sânge, sistemul reproductiv. În plus, acest vaccin poate declanşa schimbări fundamentale în sistemul lor imunitar.”

Malone se opune ferm obligativităţii vaccinării împotriva COVID-19 pentru copii. El este director ştiinţific şi pentru The Unity Project, o mişcare care se opune obligativităţii vaccinării COVID-19 pentru copiii din clasa a XII-a (K-12).

„Poziţia proiectului Unity este una bazată pe logica consimţământului informat versus vaccinarea forţată – că impunerile nu ar trebui să aibă loc”, a spus Malone pentru EpochTV. „Statul nu ar trebui să se impună asupra familiei. Deciziile aparţin la nivelul părinţilor nu la nivelul statului sau al consiliului şcolar. Consiliile şcolare, şcolile şi profesorii nu au dreptul să înţeleagă şi să obţină informaţii medicale despre elevii lor, este oricum ilegal. Cu toate acestea, acest lucru are loc frecvent. Elevii sunt hărţuiţi dacă nu se vaccinează.”

Malone este, de asemenea, preşedintele Alianţei Internaţionale a Medicilor şi Oamenilor de Ştiinţă în Medicină – un grup de 16.000 de profesionişti care au semnat o declaraţie care susţine că „nu ar trebui supuşi vaccinării forţate” copiii sănătoşi.

„Impunerile sunt ilegale pe baza Codului de la Nuremberg, Acordului Helsinki, Raportului Belmont”, a spus Malone. „Vaccinurile continuă să fie produse fără licenţă, sunt disponibile doar prin autorizaţie de utilizare de urgenţă… Acestea nu sunt produse licenţiate şi sunt impuse asupra copiilor dvs. şi au riscuri asociate. Iar mass-media, prin cenzura sa, şi Big Tech vă blochează capacitatea de a afla chiar şi care sunt aceste riscuri. Astfel, puteţi lua singuri o decizie informată pentru copiii dvs. Aceasta este o crimă uriaşă în opinia mea.”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *