Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

Dezvoltatorul de vaccinuri de la AstraZeneca se pronunță împotriva vaccinărilor continue de rapel COVID-19

Dacă scopul este de a preveni toate infecțiile, este greșit”, a spus profesorul Sir Andrew Pollard.

Omul din spatele injecției cu COVID-19 de la Oxford și AstraZeneca a declarat că propunerile de a oferi injecții de rapel de două ori pe an sunt „nu se susțin” și a avertizat că furnizarea a mai mult de o a treia doză de injecții va fi oprită până când se va demonstra nevoia lor reală.

Într-un interviu acordat luni la The Telegraph, profesorul Sir Andrew Pollard, director al Oxford Vaccine Group și președinte al Comitetului Mixt pentru Vaccinare și Imunizare (JCVI) din Marea Britanie, a spus că introducerea injecției de COVID ar trebui controlată pentru a „ajunge” la cei slabi „În loc să ofere băuturi răcoritoare interminabile întregii populații.

Varianta Omicron de asemenea arată că nu este necesar să luăm din nou măsuri dure de blocaj, potrivit savantului, pentru că „la un moment dat societatea trebuie să se deschidă”. El a adăugat: „Când vom deschide va exista o perioadă în care numărul de infecții va crește, astfel încât iarna ar putea să nu fie cel mai bun moment pentru a face asta. Dar aceasta este o decizie a factorilor de decizie, nu a oamenilor de știință.

Având în vedere datele de la Autoritatea de Sănătate din Marea Britanie care arată că imunitatea dispare după a treia doză în aproximativ zece săptămâni, se așteaptă ca JCVI să ia în considerare necesitatea unei a patra runde de injecții.

Cu toate acestea, Pollard, care prezidează comitetul, a remarcat că societatea nu se poate aștepta la eradicarea completă a infecției și că introducerea vaccinurilor de rapel constant nu este o opțiune viabilă.

În ciuda faptului că este un susținător puternic al vaccinurilor și joacă un rol cheie în dezvoltarea injecției COVID de AstraZeneca, Pollard a subliniat că „nu putem vaccina planeta o dată la patru până la șase luni. Nu este nici durabil, nici accesibil.

Dacă scopul este de a opri toate infecțiile… este greșit”, a adăugat el, subliniind că „ceea este mai rău a rămas în urmă” în ceea ce privește virusul. El a menționat că „sunt necesare dovezi mai solide” înainte de a urma exemplul unor țări precum Israelul în care a fost permisă o a patra doză de rapel.

Deoarece Pollard a fost implicat în dezvoltarea vaccinului AstraZeneca împotriva COVID-19, el nu este implicat în deciziile JCVI cu privire la presupusul virus.

Traducerea Karen Smith din Indexexpurgatorius

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.