man Model National Știri

Novak Djokovici, primul mesaj pe Facebook de când a pus piciorul în Australia

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Novak Djokovici le-a adresat fanilor luni primul său mesaj  pe Facebook de după toate peripețiile prin care a trecut din clipa în care a aterizat în Australia. După ce a câștigat procesul contra guvernului federal, care îi anulase viza de intrare în țară sub pretext că era scutit de la vaccinarea Covid, numărul unu al tenisului mondial a transmis că-și dorește să rămână în Australia și să participe la turneul de Mare Șlem pe care l-a mai câștigat de 9 ori până acum. El le mulțumește suporterilor care l-au încurajat în ultimele 4 zile, cât a durat captivitatea lui în lagărul covidian din Melbourne:
„Sunt bucuros și recunoscător că judecătorul a anulat anularea vizei mele. În ciuda tuturor celor petrecute în ultima săptămână, vreau să rămân aici și să încerc să concurez la Australian Open.  Continui să mă concentrez pe acest obiectiv. Am zburat până aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem, în fața unor fani extraordinari. Deocamdată nu pot spune mai multe, dar VĂ MULȚUMESC că ați fost alături de mine în toate aceste momente și m-ați încurajatrămân puternic!”, a transmis Novak Djokovici, luni, pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *