man Model National Știri

Trump îi răspunde lui Biden după discursul din 6 ianuarie în care-l acuza pe fostul președinte că a vrut să răstoarne rezultatul alegerilor: Acest teatru politic este doar o diversiune pentru faptul că Biden a eșuat complet. Se folosește de numele meu

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

La câteva minute după ce președintele Joe Biden l-a atacat pe fostul președinte Donald Trump pentru ceea ce s-a întâmplat la Capitoliu anul trecut, cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite a ripostat.

„Biden, care ne distruge națiunea cu politici nebunești de Frontiere deschise, Alegeri corupte, politici energetice dezastruoase, mandate neconstituționale și închideri devastatoare de școli, s-a folosit astăzi de numele meu pentru a încerca să divizeze și mai mult America”, a declarat fostul președinte într-un e-mail adresat susținătorilor săi.

Acest teatru politic este doar o diversiune pentru faptul că Biden a eșuat complet și total. Țara noastră nu mai are Frontiere, a pierdut total și complet controlul Covidului (număr record!), nu mai este independentă energetic, inflația este galopantă, Armata noastră este în haos, iar ieșirea noastră, sau capitularea, din Afganistan a fost poate cea mai jenantă zi din lunga și distinsa istorie a Statelor Unite – și multe altele”, a mai spus el.

Biden lucrează din greu pentru a încerca să devieze munca incompetentă pe care o face și pe care a făcut-o cu privire la oribila retragere (capitulare) din Afganistan, la Frontiere, la COVID, la inflație, la pierderea independenței energetice și la multe altele. Tot ceea ce atinge se transformă în eșec. Asta primești când ai o Alegere fraudată”, a spus Trump, citat de Conservative Brief.

Într-un discurs, zilele acestea, Joe Biden l-a atacat joi pe predecesorul său, care a ”încercat să împiedice un transfer pașnic al puterii” și s-a angajat să nu lase ”pe nimeni să pună cuțitul la gâtul democrației americane”, spunea Biden.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *