man Model National Știri

Deces inexplicabil: Un tânăr de 23 de ani aflat la volanul unui autoturism între Râșnov și Bran a intrat în stop cardio-respirator. Medicii de la Salvare nu l-au putut resuscita

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Mai nou, se moare din senin la vârste din ce în ce mai mici: un tânăr de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism, la ieșirea din Râșnov spre Bran, a făcut stop cardio-respirator. Trei echipaje medicale au intervenit la fața locului, însă tânărul nu a putut fi salvat, a informat Știri pe Surse

„La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD și o ambulantă SAJ care era în trecere. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a precizat ISU Brașov.

Medicii au declarat decesul tânărului. În momentul producerii incidentului, tânărul se afla la volanul unui autoturism. Este vorba de o moarte neașteptată, cauzele căreia urmează a fi elucidate în urma analizelor medico-legale.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *