Life Lifestyle National Natural Știri Technology

Rafila nu se mai ferește: Certificatul verde, un instrument care să stimuleze vaccinarea sau testarea

Ministrul PSD al Sănătăţii, Alexandru Rafila, a vorbit din nou, la postul B1 TV, despre problema legii certificatului verde COVID, în contextul în care liderii coaliţiei au convenit să elimine din proiect condiţionarea accesului la job de acest document.

„Din punct de vedere tehnic, profesional, răspunde cerinţei de a pune la îndemâna autorităţilor un instrument de sănătate publică care să încetinească transmiterea infecţiilor şi care să stimuleze vaccinarea sau să stimuleze testarea. Nu sunt specialist în drept constituţional. Rămâne de văzut dacă acest proiect va fi adoptat într-o formă sau alta. Pe mine nu mă interesează forma prin care este adoptat, că este adoptat prin Parlament sau prin asumarea răspunderii, important este să avem un instrument, mai ales înainte de începerea problemelor pe care ar putea să le genereze un nou val pandemic”, a declarat Alexandru Rafila.

Ministrul Sănătăţii a transmis că rămâne de văzut ce se va întâmpla cu acest proiect.

„Oricum a fost o perioadă de câteva zile de sărbătoare, a fost un răgaz bun. Aşteptăm următoarea perioadă ca să putem răspunde întrebărilor dumneavoastră”, a adăugat Alexandru Rafila.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *