Cultură man Model National

29 decembrie: Sfinții 14.000 de prunci uciși prin suliți din porunca lui Irod. ATENȚIE, PĂRINȚI: NU VĂ LĂSĂȚI COPIII ÎNȚEPAȚI!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Mergând cei trei magi în Betleem să se închine lui Hristos, nu s-au mai întors la Ierusalim ca să-l anunțe pe Irod unde se află dumnezeiescul Prunc. La porunca îngerului aceștia s-au întors în tara lor urmând altă cale. 

Văzând că a fost ignorat de magi, Irod s-a mâniat și a poruncit uciderea tuturor pruncilor de parte bărbătească, din tot Betleemul Iudeii și din împrejurimi, gândind că astfel va ucide pe noul împărat. S-a împlinit astfel prorocia: „Glas se aude în Rama, bocet și plângere amară. Rahila își plânge copiii.” (Ieremia 31: 15; Matei 2: 18).

Crima aceasta fără seamăn s-a petrecut la un an după Nașterea Mântuitorului, când Irod căuta Pruncul ca o fiară sălbatică, ca să îl ucidă. Prin voia lui Dumnezeu, familia sfântă și Pruncul Iisus s-au refugiat în Egipt și astfel a scăpat de mânia împăratului.

Citiți și Avertismentelor adevăraților oameni de știință ai planetei contra vaccinării copiilor, între care se numără dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, cu alerta sa gravă:  „PĂRINȚI, VACCINAREA ESTE UN ACT IREVERSIBIL ȘI IREPARABIL! REZISTAȚI ȘI LUPTAȚI PENTRU A VĂ PROTEJA COPIII!”

Tot în această vreme, la porunca lui Irod, Zaharia, tatăl Sfântului Ioan Botezătorul, pentru că nu l-a dat pe fiul la moarte, a fost ucis de către soldați în Templul din Ierusalim. După moartea acestuia, Irod a pus la cale omorârea bătrânilor lui Israel, cei pe care îi întrebase despre Prunc, și care îi spuseseră că are să se nască în Betleemul Iudeii. Tot atunci au fost uciși: Hircan, Marele Preot, și cei șaptezeci de bătrâni ai Sinedriului.

Tot în această zi facem pomenirea:

Cuviosului Marcel, starețul Mânăstirii Achimitilor;

Cuviosului Părintelui nostru Tadeu Mărturisitorul.

Sfințirii bisericii sfinților patruzeci de Mucenici, ce se află alături de Halcotetrapilu.

Cuviosului Părintele nostru Veniamin;

Cuviosului Părintele nostru Antinodor;

Cuviosului Gheorghe, episcopul Nicomidiei;

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *