man Model National Știri

Eficiența vaccinurilor Covid față de varianta Omicron în Danemarca: complet vaccinații sunt cei mai susceptibili de a contracta noua variantă a coronavirusului

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Un cercetător recomandat de Dr. Robert Malone (inventatorul tehnologiei ARN mesager) pe Twitter demonstrează care este „eficiența” serurilor Covid administrate în Danemarca față de varianta Omicron a noului coronavirus: persoanele „complet vaccinate” sunt cele care se îmbolnăvesc cel mai mult cu Omicron, iar nevaccinații sunt mai puțini susceptibili de a contracta Omicron decât oricare dintre grupele de persoane vaccinate (cu o doză, booster sau schemă „completpă”). Datele sunt obținute dintr-o analiză care a compilat informații din surse daneze oficiale și de pe portalul Our World in Data și sunt rezumate în graficele de mai jos:

1. Numărul cazurilor de Omicron la 100.000 de oameni în Danemarca, pe 14.12.2021.

2. Eficiența vaccinurilor la varianta Omicron în Danemarca, pe 14.12.2021.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *