man Model National Știri

Sorin Roșca Stănescu în apărarea jurnaliștilor călcați de jandarmi. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

„Și fiindcă tot v-am urat să vă bucurați de Libertate cu ocazia acestui sfârșit de an, țin să vă informez cu tristețe că, în continuare, d-l Lucian Bode, ministrul de Interne (PNL) își face de cap și trimite echipe de jandarmi sub formă de țestoasă – că așa e numită formațiunea asta – ca să-i someze, să-i amendeze pe participanții la demonstrația din fața Palatului Parlamentului, indiferent de ce ar fi făcut aceștia.
Iată, ultimele două exemple: Vlad Pârău, care nu a făcut nimic deosebit, a fost un simplu participant acolo și jurnalist și, de asemenea, Aurelian Popa, care a filmat timp de aproape 5 ore ceea ce s-a întâmplat – este tot ceea ce a făcut și Poliția nu are ce să-l mai întrebe pentru că dispune în orice secundă de filmările sale. 

Cum e posibil să trimiți în puterea nopții, să sperii familii, să sperii vecini, echipaje de Poliție să ia casele acestora cu asalt?”, se întreabă jurnalistul Sorin Roșca Stănescu. VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *